Registratie SKJ: 160013491, SHO-registratienummer: 156061-152909, Aangesloten bij de ABcV, onder nummer: 116519 registertherapeut RBCZ

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Jacqueline Vuister. Ik ben al 15 jaar kinder- en jeugdtherapeut op de Utrechtse Heuvelrug.
Na verschillende jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt, voelde ik dat ik meer voor individuele kinderen wilde betekenen.

Regelmatig werd ik geconfronteerd met problemen die bij verschillende kinderen een rol speelden.

 

Kindertherapeut Jacqueline Vuister

In mijn rol van kindercounselor en kindertherapeut, vind ik het belangrijk dat ik er voor een kind echt kan “zijn”. Mijn uitgangspunt daarbij is de onvoorwaardelijke acceptatie van een kind. Hierdoor kan het kind groeien en veranderen. Zelf ben ik moeder van vier kinderen in de leeftijd van 20 tot 33 jaar. Van hen leer ik nog iedere dag met veel plezier!

Studie

Ik volgde een 3 jarige Hbo-opleiding kindercounselor en kinder- en jeugdtherapeut. Daardoor kon ik kinderen en jongeren met specifieke problemen gaan begeleiden. Ook daarna bleef ik mij specialiseren door middel van verschillende cursussen. Bovendien deed ik een studie klinische psychologie, de studie mindfulness based cognitive therapy en de studie Psychosociale Basiskennis (PSBK).

Studeren blijft belangrijk voor mij. Hierdoor kan ik ontwikkelingen op de voet volgen. Op dit moment volg ik een studie om hoogbegaafde kinderen nog beter te begeleiden.

Share This
Call Now Button