Registratie SKJ: 160013491, SHO-registratienummer: 156061-152909, Aangesloten bij de ABcV, onder nummer: 116519 registertherapeut RBCZ

Kinderpsycholoog Maarn

Mogelijk bent u op op zoek naar een kinderpsycholoog Maarn. Graag vertel ik u wat een kindertherapeut voor u kan betekenen.

Wilt u dat uw kind vrolijk en gelukkig door het leven gaat?

U herkent het vast wel. De wens om ouder te zijn van een blij en tevreden kind. Als opvoeder probeer je daar veel aan te doen. Als het even wat minder lukt lees je er over of vraag je advies aan familie of vrienden. Soms lijkt het langer te duren. Ouders vragen zich af welke aanpak wenselijk is en bij hun kind past. Op dat moment kunnen zij hulp vragen bij hun huisarts. Deze kan het advies geven de hulpvraag neer te leggen bij de kinderpsycholoog.

Vaak zijn doorverwijzers niet op de hoogte van de werkwijze van een kindertherapeut. Een kindertherapeut kan op een laagdrempelige manier hulp bieden. Samen met het kind of de jongere wordt gekeken naar de hulp die bij hen past. Deze gezamenlijke aanpak helpt hen vaak snel weer op weg.

Als kindertherapeut werk ik reeds 10 jaar op vooral individuele wijze met kinderen en jongeren. Ik leer hen de kracht terug te vinden in zichzelf. Deze kracht helpt hen op een andere manier met de problematiek om te gaan.Kinderen en jongeren ervaren hier wat het is  weer in zichzelf te geloven. Dit kan via cognitieve gedragstherapie maar bijvoorbeeld ook door speltherapie.

Wat kunt u verwachten?

  • Een ervaringsdeskundige therapeut

    kinderpsycholoog Leersum

    kinderpsycholoog Maarn

  • Korte wachttijd
  • Laagdrempelig
  • Oplossingsgericht
  • Grote specialisatie
  • Snel resultaat

Waar kan hulp bij geboden worden?

Hulp wordt geboden bij zowel lichte problematiek, als bij psychosociale problemen en psychische stoornissen. Hierbij kunt u denken aan o.a. Zelfbeeldproblemen, faalangstangst in het algemeen, slaapproblemeneetproblemen, gedragsproblemen, emotionele ontwikkelingsachterstand, hoogbegaafdheidgenderdysforie, in aanleg aanwezige problematiek; ADHD, PDD-NOS etc. Deze “stoornissen” kunnen niet worden opgheven. Wel kunnen kind en omgeving leren er zo goed mogelijk mee om te gaan.

Nieuwsgierig naar de werkwijze? Neem hier dan een kijkje.

 

Call Now Button