AGB-code Zorgverlener onder nummer: 90-039917 - Aangesloten bij de ABcV, onder nummer: 116519 registertherapeut BCZ

Tarieven

Alle sessies – ook de ouder- en eventuele schoolgesprekken – duren een uur en kosten €90,- per sessie.

Ik ben aangesloten bij de ABVC, de algemene beroepsvereniging voor counseling, onder nummer 116519.

Tevens ben ik ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ. Licentie nummer: 301139R
Alleen kwaliteitstherapeuten worden hierin geregistreerd: zij mogen de beschermde titel Registertherapeut voeren.

Naast deze registratie en certificatie biedt de RBCZ een onafhankelijk tuchtrecht. Voor meer informatie over deze organisatie kunt u kijken op de website van RBCZ.

AGB-code Zorgverlener: 90-039917

Vergoeding door uw gemeente

Sinds 1 januari 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk  voor de hulp en zorg aan kinderen en hun ouders. Zij hebben deze taken overgenomen van de zorgverzekeraars. De  vergoeding voor zorg en hulp loopt dus voortaan via de gemeente.

Zorgovereenkomsten met gemeenten

Om zorg te kunnen en mogen leveren die vergoed wordt is het noodzakelijk dat de zorgverlener een zorgovereenkomst heeft afgesloten met de gemeente waarin uw kind woont. Villa Kakelbont Amerongen heeft met de volgende gemeenten een overeenkomst afgesloten:

Veenendaal, Rhenen, Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, Utrechtse Heuvelrug, (Amerongen, Leersum, Driebergen, Doorn)  Wijk bij Duurstede, Bunnik, De Bilt en Zeist.

Hoe kan ik vergoeding aanvragen voor zorg bij Villa Kakelbont Amerongen?

Villa Kakelbont Amerongen voldoet aan de wettelijk gestelde kwaliteitseisen om jeugdzorg te mogen bieden.  Bij de meeste gemeenten loopt toegang voor de vergoede zorg via:

  • Het sociale wijkteam of CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin)
  • De huisarts
  • Een medisch specialist

Zij zorgen voor een verwijzing (arts) of een beschikking (gemeente) waarmee u bij Villa Kakelbont Amerongen terecht kunt voor zorg. Welke zorg voor vergoeding in aanmerking komt is afhankelijk van de gemeente waarin u woont.

Verwijzing huisarts

Om voor vergoeding van therapie in aanmerking te komen, is altijd een verwijsbrief van uw huis- of kinderarts nodig, en/of een beschikking van uw gemeente. U kunt ook zonder verwijsbrief of beschikking bij mij terecht, maar in dat geval komen de kosten voor uw eigen rekening.

 

 

tarieven villa kakelbont amerongen

Vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars 2015

Call Now Button
Share This